[counter]                                                       

Omdömen & referenser

Har du  anlitat oss? Är du nöjd med vårt arbete? Skriv gärna en kommentar och berätta  vad du tycker om Optimal Tech AB.

 

Antal inlägg: 10

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2017-12-04 12:19:40 - Liz.lundkvist, E-postadressen är dold

Vi är otroligt nöjda med renoveringen av vårt badrum!
Tack Optimal tech för proffsigt och effektivt arbete från offert,planering,genomförande och slutbesikting.
Smidigt och tidseffektivt,inga luckor i arbetets utförande,hantverkare avlöser varandra. Yrkesstolthet genomsyrar Optimal Techs arbete.
vi kan varmt rekommendera dom! (star)

2017-10-23 00:00:54 - Urban Lundholm, E-postadressen är dold

Vi är mycket nöjda med Optimal Techs renovering av vårt badrum. En tydlig offert från Lars och väl genomfört arbete av Daniels team utan tidsspill.
/Urban

2016-11-24 21:13:07 - Erik Franky E

Jag är väldigt nöjd med det arbete som Optimal Tech har genomfört. Renovering av badrum samt gästtoalett. Ett proffsigt genomförande och trevligt bemötande rakt igenom.

Arbetet genomfördes noggrant, med ett stort engagemang. Jag kan varmt rekommendera Optimal Tech!
/Erik

2016-10-25 15:02:25 - Göran H, E-postadressen är dold

Vi är mycket nöjda med Optimal Tech AB. Ett proffsigt genomförande från början till slut. Vill tacka Tomas för ett mycket bra arbete, och Daniel för ett bra genomfört projekt. Kommunikationen har fungerat mycket bra vilket vi anser är viktigt.
Tack igen för ett bra jobb!

2016-09-06 21:09:16 - Helen B, E-postadressen är dold

Vi är otroligt nöjda med vår totalrenovering som Optimal Tech genomförde. Det var en väldigt omfattande byggnation där två våningar, (varav den ena ett gammalt garage) skulle byggas ihop. Det innebar att Optimal Tech var tvungna att bila hela undervåningen, lägga golvvärme, gjuta ny betongplatta, dra ny ventilation, ny el, bygga/kakla/montera två badrum, putsa väggar, måla om, sätta in nya fönster, en trappa osv. Allt genomfördes väldigt noggrant och med ett enormt engagemang. Dom höll alla tider som utlovats och vi har verkligen ett förtroende för deras kunskap. Vi kan med glädje rekommendera Optimal Tech.
/Helen

2016-07-07 08:36:37 - Katarina Mattsson, E-postadressen är dold

Vi anlitade Optimal TECH för omfattande renovering av 4-rumslägenhet: vi rev en vägg och bytte kök, samt la golv o målade/tapetserade väggar i alla rum utom badrum.
För oss var det en stor trygghet att Lars följde med oss på visningen och snabbt kunde ge en detaljerad offert för hela arbetet, plus att vi kunnat vända oss till både Lars och Daniel för att bolla idéer och få tips och råd om stort och smått.
Under själva arbetet var Optimals hantverkare tidseffektiva, noggranna och flexibla. Det har varit spännande att följa arbetet på nära håll och vi är väldigt nöjda med slutresultatet!
Kan varmt rekommendera Optimal tech!

2015-01-21 11:57:30 - Thomas Johnson, E-postadressen är dold, www.clavius.se

Vi anlitade Optimal Tech för renovering av toalett/våtutrymme i företagslokaler under vintern/våren 2014. Arbetet omfattade rivning av gammal inredning, kakling av väggar, läggning av klinkergolv, montering av takbelysning och vitvaror samt en del snickerimålning. Arbetet utfördes enl. uppgjord plan och gick mycket smidigt; noggrant förarbete och genomgång, snabb och arbetseffektiv leverans och slutförande. Enkelt att kommunicera och inga missförstånd på vägen. Kan varmt rekommendera Optimal Tech och kommer även anlita dessa bra hantverkare inför framtida projekt!

2015-01-17 11:23:29 - Erik Hägglund, E-postadressen är dold, ehagglund.se

En badrumsrenovering kräver en logistik och planering från leverantören. Optimal Tech har Lars som skötte offert och kontraktskrivande. Daniel var arbetsledare och kvalitetskontrollant. Arbetet skedde i två etapper. Problemet är som kund är att vi är i händerna på hantverkaren. Många farhågor så som många fått uppleva i fuskbyggarna.
Optimal Tech är ett företag som sköter helheten med finess. Då i kvalitet, kommunikation och bemötande. De hittar lösningar och lyssnar på sin kund och mina önskemål. Att dela projektet i två delar och att entreprenören sköter och slutför etapp två är en risk men Optimal Tech tog ansvaret och slutförde badrumsrenovering med stor belåtenhet. Arbetet har berömts av flera som sett utförandet. Jag kan starkt rekommendera Optimal Tech och dess struktur. :D

2014-01-07 20:39:56 - Ulrika Andrén, E-postadressen är dold

Vi har använt oss av Daniel och hans medarbetare i Optimal Tech för renoveringen hemma i vår villa. Vi Gjorde följande: KÖK - bytte helt
kök+vitvaror och lade nytt golv samt tapetsering. VARDAGSRUM: Vi tapetserade o
målade om och slipade ekgolv. 3 SOVRUM: Tapetsering o målning samt nya golv.
Målning av alla tak. HALL: Slipade ekgolv, lade in granitgolv m golvvärme, tapetsering, nya spotlights etc. ÖVRIGT: nya fönsterbänkar och byte av alla dörrar i huset. Vi är väldigt nöjda med hur arbetet gjordes och resultatet efteråt. Kan varmt rekommendera Optimal Tech.

2014-01-05 23:53:12 - Anders Östberg, E-postadressen är dold

Tack för ett väldigt bra utfört arbete hos oss med installation av vår nya entré dörr. Vi är mer än nöjda!